FB Promo
Coronavirus in Romania
Vizite: 565
2 martie 2020
Informare Coronavirus
Informare Coronavirus
Foto: Informare Coronavirus
Share |

Tânărul din Gorj, infectat cu coronavirus și declarat vindecat de medici, nu va fi externat luni din spital. Duminică, șeful DSU, Raed Arafat, a declarat că tânărul nu poate fi lăsat să plece acasă, unde membrii familiei acestuia sunt în izolare. 52 de persoane sunt în acest moment în carantină din cauza virusului, iar 8.167 sunt izolate la domiciliu. Cei doi pacienți internați cu coronavirus la Cluj și Timișoara sunt în stare bună și nu au febră, relatează HotNews.

Un copil de trei ani din Galați a fost internat duminică noaptea la Spitalul de Boli Infecțioase din oraș după ce a făcut febră. Potrivit autorităților, părinții copilului se aflau în izolare acasă după ce au revenit din Italia. Copilul nu a călătorit în Italia și a făcut febră după ce părinții săi au revenit acasă. El a fost luat cu ambulanța ISU dotată cu izoletă.

Cei doi pacienți infectați cu virusul COVID-19 (coronavirus) sunt internați în continuare la Cluj-Napoca, respectiv Timișoara, iar starea lor este bună, fără febră.
 
52 de persoane sunt în carantină în acest moment din cauza virusului, iar 8.167 sunt izolate și monitorizate la domiciliu.

Un bebeluș de opt luni și mama lui, care a venit recent din Italia, au fost izolați în Secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, copilul fiind suspect de infecție cu noul coronavirus.

-----------
„Este negativ, urmează sa fie externat, dar tocmai asta discutăm că nu se poate întoarce în rândul familiei. Aceasta este izolată și aceștia pot să dezvolte simptome în 14 zile. Trebuie să găsim o soluție pentru el, să rămână într-un loc. Este sănătos, va rămâne la spital sau la Gorj, la un hotel, dar nu în familie”, a spus Raed Arafat, la Digi24.

​Dintre cele trei persoane depistate pozitiv cu virusul COVID-19 pe teritoriul României doar doi pacienți mai sunt purtători ai virusului, starea lor fiind staționară, potrivit ultimei comunicări a Ministerului Sănătății. În acest moment, la nivel național, sunt 52 de persoane în carantină și 8.085 de persoane în izolare la domiciliu.
Sursa: HotNews
Foto: Guvernul Romaniei
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.