FB Promo
Cod Galben - Furtuna in vestul judetului Arad
Vizite: 594
28 iulie 2019
Cod Galben - Furtuna in vestul judetului Arad
Cod Galben - Furtuna in vestul judetului Arad
Share |
Urmările Codului Portocaliu: un copac prăbușit peste Pediatrie II, mașini avariate, acoperișuri distruse, relatează aradon.ro

Aproximativ 30 de minute de vânt și ploaie au fost suficiente pentru ca acoperișuri să fie distruse, mașini avariate, străzi inundate și copaci impresionanți dărâmați.

În urma Codului Portocaliu din municipiu a rămas o mică imagine a neputinței oamenilor în fața forței naturii. Astfel, în curtea Spitalului Județean, un copac impresionant a fost smuls din rădăcini și s-a prăbușit peste clădirea secției Pediatrie II. Tot în zona Intim, în Piața Spitalului vântul a desprins tabla de pe un acoperiș, două autoturisme fiind avariate. În Piața Avram Iancu o altă mașină a fost avariată de țiglele azvârlite de pe acoperișuri, în timp ce corturile amplasate pentru un festival cu mâncare au fost măturate de rafalelevântului.

Sursa: aradon.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.