FB Promo
Vanatoarea de mistreti de la Balc, organizata de Ion Tiriac cu milionarii Europei: Wolfgang Porsche, Frantz Rauch, Siegfried Wolf
Vizite: 3334
12 ianuarie 2014
Vanatoarea de mistreti de la Balc, organizata de Ion Tiriac cu milionarii Europei: Wolfgang Porsche, Frantz Rauch, Siegfried Wolf
Vanatoarea de mistreti de la Balc, organizata de Ion Tiriac cu milionarii Europei: Wolfgang Porsche, Frantz Rauch, Siegfried Wolf
Share |

Milionarii Europei poftiti ca in fiecare inceput de an la vanatoare de Ion Tiriac au adunat deja amintirile primelor goane din 2014. Mistreti, caprioare si mufloni, crescuti special pentru evenimentul organizat de 10 ani, au umplut domeniul din Balc, judetul Bihor. Musafirii de seama au vanat in doua runde si, cand si-au tras sufletul, au gustat bucate traditionale, relateaza Stirile ProTV.

Conform stirileprotv.ro, Wolfgang Porsche, proprietarul companiei germane producătoare de autoturisme de lux, este un vânător pasionat, având o pușcă lucrată manual în Austria, gravată cu aur, în valoare de 15.000 de euro.

"Aveți o țară minunată, oameni drăguți, afacerile de aici sunt bune. În ultimii ani au fost mai slabe, dar sper că se vor revigora. Am împușcat doar trei purcei mici. Am un urs împușcat la Brașov, acasă, ca trofeu", a declarat Wolfgang Porsche.

Fostul președinte al grupului Daimler-Chrysler, Klaus Mangold, a spus că a împușcat un porc mic.

"Am împușcat azi un porc mic, am văzut mai mulți, dar trebuie să fii foarte selectiv. Am un trofeu acasă care îmi va aminti tot timpul de România", a declarat Klaus Mangold, potrivit stirileprotv.ro.

De asemenea, Frantz Rauch, producătorul de sucuri naturale din Europa, a declarat că era bine să fi fost zăpadă.

"Era mai bine să fi fost zăpadă. Zona domnului Țiriac e atât de mare că nici nu știi că e închisă. Mâncarea românească e foarte bună", a declarat Frantz Rauch.

Sursa: Stirile ProTV
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.