FB Promo
Paula Seling a fost aleasa cea mai frumoasa concurenta in concursul Eurovision`s Next Top Model 2014
Vizite: 4022
22 mai 2014
Paula Seling a fost aleasa cea mai frumoasa concurenta in concursul Eurovision`s Next Top Model 2014
Paula Seling a fost aleasa cea mai frumoasa concurenta in concursul Eurovision`s Next Top Model 2014
Share |

Paula Seling a demonstrat, dacă mai trebuia demonstrat, că este extrem de iubită de către europeni. Aceștia s-au mobilizat și au votat-o în cadrul concursului Eurovision's Next Top Model. Pentru a doua oară în patru ani, Paula a reușit să obțină titlul de cea mai frumoasă concurentă a concursului european, iar aproape 30000 de oameni au fost cuceriți de frumusețea, de personalitatea și de vocea artistei, relateaza Yahoo Celebrity.

În 2012, Elena Ionescu de la Mandinga a reușit, la rândul său, să câștige acest premiu acordat prin vot online.

Europenii au avut la dispoziție aproape două luni pentru a hotărî cine este cea mai frumoasă concurentă, iar Paula Seling nu a avut concurență. Pe locul al doilea s-a clasat concurenta din Irlanda, Kasey Smith, iar Conchita Wurst, câștigătoarea de anul acesta a concursului Eurovision, a ieșit pe ultimul loc.

Rezultatele le puteți vedea aici, unde sunt prezentate toate concurentele participante.

Sursa: Yahoo
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.