FB Promo
Mihaela Ivana creeaza bijuterie contemporana, inspirata de traditia romaneasca | GALERIE FOTO
Vizite: 3717
12 iulie 2013
Mihaela Ivana creeaza bijuterie contemporana, inspirata de traditia romaneasca | GALERIE FOTO
Mihaela Ivana creeaza bijuterie contemporana, inspirata de traditia romaneasca | GALERIE FOTO
Share |

 Mihaela Ivana creeaza bijuterie contemporana, inspirata de traditia romaneasca. Ia motive romanesti uitate prin carti sau pe site-uri, le coase apoi pe panza si le potriveste pe suport de argint, pentru ca ele sa fie purtate din nou in lume. Nu-i treaba usoara si lucrul pentru o bijuterie poate dura o zi sau chiar cinci. Ce isi doreste Mihaela este ca podoabele pe care le face sa aduca armonie vestimentatiei, dar si sufletului.

 
In contextul bijuteriei contemporane, Mihaela Ivana este un autor de bijuterie. Si-a propus sa se exprime pe sine si sa ofere celorlalti acelasi lucru: sa se poarte pe sine prin bijuteria pe care o poarta. Ultima colectie, cea inspirata din portul traditional, este despre sine, despre fiecare in parte si despre contactul cu radacinile noastre.

'Crearea podoabelor a venit natural, dupa ce am urmat cursurile scolii de bijuterie contemporana. Acest fapt s-a intamplat la finalul anului 2011, dar am inceput sa ma definesc ca autor de bijuterie abia un an mai tarziu.

Imi doresc ca bijuteria creata de mine sa fie mai mult decat cea care da tonul in vestimentatia pe care o porti zilnic. Imi doresc sa fie cea care da starea de spirit, bucuria fiecarei zile, atunci cand o porti sau o privesti'.
Sursa: iqads
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.