FB Promo
Fostul premier Radu Vasile a incetat din viata la 71 de ani
Vizite: 2666
3 iulie 2013
Fostul premier Radu Vasile a incetat din viata la 71 de ani
Fostul premier Radu Vasile a incetat din viata la 71 de ani
Share |

Radu Vasile, în vârstă de 71 de ani, a murit, în noaptea de marți spre miercuri. Fostul premier țărănist Radu Vasile suferea de cancer la colon, iar în urmă cu trei ani fusese operat, el tratându-se atat în țară, cât și în Isreal.

Radu Vasile a fost prim-ministru în perioada aprilie 1998 și decembrie 1999, propus de PNȚCD. Radu Vasile a fost senator PD de Argeș în legislatura 2000-2004, iar în 2 februarie 2004 a fost ales vicepreședinte al Senatului, la propunerea PD, înlocuindu-l pe senatorul Ion Vela.

Anunțul privind decesul a fost făcut de Corneliu Vadim Tudor, care este vecin cu fostul prim-ministru al României.

Născut pe 10 octombrie 1942, la Sibiu, omul politic și istoricul Radu Vasile a fost premier al României între anii 1998 și 1999. A absolvit Facultatea de Istorie a Universității Bucuresti în 1967, în 1977 a devenit doctor in stiinte economice și din 1993 a fost profesor universitar la ASE.   ANTENA 3
 

Sursa: Mediafax
Foto: ftr
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.