FB Promo
Cum poti amenda o piscina pe roti? Se poate asa ceva?
Vizite: 3100
27 iulie 2013
Cum poti amenda o piscina pe roti? Se poate asa ceva?
Cum poti amenda o piscina pe roti? Se poate asa ceva?
Share |
Un polițist german a îndosariat săptămâna trecută un raport mai puțin obișnuit. Conform documentului, a descoperit, urmărit și blocat pe o șosea de lângă Eibenstock ”o decapotabilă mai deosebită”.
 
În timpul unei patrulări cu motocicleta pe o șosea de lângă orășelul Eibenstock din estul Germaniei, un polițist a fost uimit văzând în fața sa un BMW decapotabil din care, în viraje, curgea un lichid care se preligea apoi pe șosea. Până aici, nimic prea neobișnuit, doar că lichidul cu pricina nu curgea din zona trenului de rulare ci peste portiere.
 
Uimit, polițistul a pornit în urmărirea mașinii care se deplasa cu o viteză de numai 25 km/h însă, imediat ce a fost zărit de cei patru ocupanți ai vehiculului, aceștia au tras mașina pe dreapta și au fugit lăsând în urmă un decor grotesc: un bătrân BMW cu o caroserie a cărei culoare poate fi definită cu greu fusese transformat în piscină pe roți. Și nu una oarecare pentru că, pe lângă etanșarea tuturor suprafețelor cu un material sintetic, ciudățenia fusese dotată cu o ramă din lemn care adăuga un plus de „stil” și cu ornamente florale din plastic care păreau subtilizate de la o petrecere hawaiiana. Nereușind să prindă niciunul dintre cei patru ocupanți ai vehiculului - un șofer care stătea până la brâu în apă, doi „înnotători” și un bărbat care se relaxa stând pe capota portbagajului cu picioarele în apă – polițistul a început întocmirea raportului și s-a trezit înconjurat de o masă mare de curioși care au putut fi ținuți la distanță doar după ce agentul a chemat întăriri de la sediu.
 

 

Sursa: Capital
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.