FB Promo
Concursurile de Miss sunt aspru criticate in Italia
Vizite: 2832
22 iulie 2013
Concursurile de Miss sunt aspru criticate in Italia
Concursurile de Miss sunt aspru criticate in Italia
Share |
Regizoarea Roberta Torre a afirmat recent ca toate concursurile de Miss sunt forme de violenta impotriva femeilor. Declaratia a fost facuta pentru cotidianul L'Unita, unde Roberta Torre a comparat femeile care participa la concursurile de timp Miss cu "un porc pregatit sa fie taiat".
 
Torre considera ca miza concursurilor de frumusete este o forma de abuz si violenta impotriva femeilor si o cale care pune presiune asupra femeilor, obligandu-le sa se conformeze unor idealuri uniforme de frumusete.
 
Laura Boldrini, o reprezentanta a camerei inferioare a Parlamentului Italian, a comentat in aceeasi idee, afirmand ca femeile care participa la concursurile de Miss sunt "mute si dezbracate" si violate de camerele de filmat care focalizeaza ostentativ pe sanii si fesele lor, fapt care ii incurajeaza pe barbati sa le vada ca pe niste obiecte.
 
 

 

Sursa: yahoo news
Foto: Realitatea
Spune-ti parerea
Klejda
09 Noiembrie 2013, 22:18
Salut! aseara am poatst un raspuns cu id-ul boyzone prin care ti-am trimis un mesaj de incurajare, de respect si apreciere pentru munca pe care o depui pe acest blog. Azi am intrat de la serviciu sa vad mesajele de adeziune si de sustinere pentru rezolvarea problemelor tale, dar am vazut ca s-a sters, ma intreb de ce oare? In tot cazul ce vrea sa-ti sun este ca iti urez multa bafta si tot curajul si forta de care ai nevoie pentru a depasi problemele cu care te confrunti.Cu mult respect,Daniel T. (boyzone)
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.