FB Promo
Astazi este ziua Margaretei Paslaru
Vizite: 3657
9 iulie 2013
 Astazi este ziua Margaretei Paslaru
Astazi este ziua Margaretei Paslaru
Share |

Generații la rând au crescut cu muzica și rolurile ei. Interpretă, compozitoare, textieră, actriță, realizatoare tv și radio, autoare a cărții autobiografice “Eu și Timpul”, “Mit al muzicii ușoare”, așa cum a numit-o compozitorul George Grigoriu, Margareta Pâslaru adaugă astăzi cel de-al 70-lea an în buchetul vieții. La mulți ani!

“Faptul că ideile mă trezesc în zori și în al 55-lea an de activitate este un dar al vitalității. Ce rol joacă norocul? Chiar nu m-am întrebat. Să fie oare calitatea timbrului vocal un noroc? În general acei ce colaborează au norocul de a gândi asemănător. «Talentul fără muncă se irosește, iar munca fără talent nu rodește» ­ citat din propria carte «Eu și Timpul» ­ Curtea Veche

Natura generoasă ne oferă «miracolul» prin tot ceea ce zămislește. Dar lucrul bine făcut nu este un miracol. Nici a te pierde în meseria pe care o iubești, a te dărui uitând de goana orelor, a lucra cu plăcere nebună nu poate fi un miracol.
 

 

Sursa: Jurnalul.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.