FB Promo
Un om de afaceri american va plati imprumuturile de studii pentru 400 de studenti din Georgia
Vizite: 211
20 mai 2019
Un om de afaceri american va plati  imprumuturile de studii pentru 400 de studenti din Georgia
Un om de afaceri american va plati imprumuturile de studii pentru 400 de studenti din Georgia
Share |

Un om de afaceri american va plti integral împrumuturile de studii. Investitorul din domeniul tehnologiei a șocat studenții din promoția 2019 al unui colegiu din Atlanta (Georgia) | Le va achita împrumuturile de studii, relateaz Hotnews

Un investitor din domeniul tehnologiei a șocat studenții din promoția 2019 al unui colegiu din Atlanta (Georgia) anunțând c le va achita integral împrumuturile de studii, scrie BBC News.

 
Robert F Smith, unul dintre cei mai cunoscuți filantropi de culoare din Statele Unite, a ținut un discurs la Morehouse College, în care a promis c toți cei aproape 400 de studenți din promoția 2019 vor avea acoperite împrumuturile de studii. Donația pe care o va oferi miliardarul se va ridica la o suma de cel puțin 10 milioane de dolari. 

Smith, în vârst de 56 de ani, a fondat în anul 2000 societatea de investiții Vista Equity Partners, și are un venit net în valoare de 5 miliarde de dolari, conform Forbes. 

"În numele celor 8 generații ale familiei mele care au trit în aceast țar, vom pune un pic de combustibil în autobuzul vostru", le-a spus Smith studenților duminic. 

"Aceasta este promoția mea, 2019. Iar familia mea va oferi o burs pentru a le acoperi împrumuturile pentru studii."
 
Sursa: Hotnews
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.