FB Promo
Nunta regala: Meghan Markle si Printul Harry s-au casatorit | Video
Vizite: 708
20 mai 2018
Nunta regala: Meghan Markle si Printul Harry s-au casatorit | Video
Nunta regala: Meghan Markle si Printul Harry s-au casatorit | Video
Share |

Prințul Harry al Marii Britanii și fosta actriță americană Meghan Markle s-au căsătorit astăzi, la Windsor. Ceremonia religioasă a avut loc la Capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor, unde prințul Harry a fost botezat. Prinții George și Charlotte au făcut parte din alaiul miresei care a fost condusă la altar de prințul Charles.

Meghan Markle a purtat o rochie Givenchy, făcută din mătase de culoare albă. Voalul a măsurat aproape 5 metri, iar ținuta a fost completata de bijuterii Cartier, relateaza Digi24.

Clare Waight Keller, prima femeie designer de la Givenchy, a fost cea pe care Meghan Markle a ales-o să-i facă rochia de mireasă. Superba ținută a fost realizată din cea mai pură mătase de culoare albă. Soția prințului Harry a optat pentru un decolteu de tip bărcuță, iar rochia a avut mâneci, așa cum cere eticheta casei regale a Marii Britanii. Ținuta de nuntă a actriței i-a pus în evidență silueta delicată.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.