FB Promo
LISTA actualizată cu statele din zona galbenă de risc epidemiologic pentru COVID-19
Vizite: 2453
26 martie 2021
LISTA actualizată cu statele din zona galbenă de risc epidemiologic pentru COVID-19
LISTA actualizată cu statele din zona galbenă de risc epidemiologic pentru COVID-19
Share |

Comitetului Național pentru Situații de Urgență a actualizat lista statelor cu risc epidemiologic ridicat, pentru care se impune măsura carantinei în cazul persoanelor care revin în România din aceste destinații, relatează PSNews

A fost aprobată lista țărilor sau zonelor care sunt cu risc epidemiologic ridicat, țările sub incidența codului galben, iar noutatea este că Marea Britanie nu se mai află pe această listă, deci se va putea călători fără intrarea în carantină dinspre Marea Britanie către România”, a precizat șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, în conferința de presă de la finalul ședinței de Guvern.

 

Sursa: PSNews
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.