FB Promo
Inundatii puternice in Canada | Peste 5.000 de oameni au fost nevoiti sa isi paraseasca locuintele dupa ruperea unui baraj aproape de Montreal
Vizite: 621
29 aprilie 2019
Inundatii puternice in Canada | Peste 5.000 de oameni au fost nevoiti sa isi paraseasca locuintele dupa ruperea unui baraj  aproape de Montreal
Inundatii puternice in Canada | Peste 5.000 de oameni au fost nevoiti sa isi paraseasca locuintele dupa ruperea unui baraj aproape de Montreal
Share |

Peste 5.000 de oameni au fost nevoiți să își părăsească locuințele după ce un baraj s-a rupt în urma inundațiilor provocate de ploile torențiale care au afectat estul Canadei, potrivit postului CBC, relateaza HotNews.

 

Autoritățile au luat decizia de a-i evacua de urgență pe o parte dintre locuitori, astfel că au fost evacuate peste 2.600 de case. O treime din oraș este sub ape, iar în zonele cele mai afectate apa de pe străzi măsoară doi metri.
 
Sute de polițiști, pompieri și militari participă la operațiunile de evacuare a populației din zona afectată.
 
De la începutul inundațiilor de primăvară, în urmă cu două săptămâni, aproape 8.000 de persoane din provincia Quebec au fost nevoite să-și părăsească locuințele, dublu față de numărul persoanelor evacuate în urma inundațiilor din 2017, considerate la acel moment ca excepționale.
 
Inundațiile au afectat în cursul acestui an aproximativ 5.500 de imobile în provincia Quebec, potrivit datelor oficiale.
Sursa: HotNews
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.