FB Promo
Incendii California: Bilantul a ajuns la 76 de morti si 1.276 de disparuti | Meteorologii anunta ploaie in zonele devastate de incendii
Vizite: 1222
18 noiembrie 2018
Incendii California:  Bilantul a ajuns la 76 de morti si 1.276 de disparuti | Meteorologii anunta ploaie in zonele devastate de incendii
Incendii California: Bilantul a ajuns la 76 de morti si 1.276 de disparuti | Meteorologii anunta ploaie in zonele devastate de incendii
Share |

Meteorologii americani au anunțat ploaie în zonele devastate de incendii din nordul Californiei, în timp ce echipele de intervenție continuă căutarea persoanelor date dispărute, transmite Reuters, citată de Agerpres, relateaza HotNews.ro

Aceste incendii, considerate cele mai distructive din istoria Californiei, s-au soldat deja cu 76 de morți și 1.276 de dispăruți, în special din regiunea localității de munte Paradise, care a fost complet distrusă de flăcări.

Conform meteorologilor, ploile urmează să înceapă de marți și vor cădea până vineri.

"Nimeni nu și-ar fi imaginat că așa ceva se poate întâmpla", a declarat președintele american Donald Trump, după ce a vizitat sâmbătă localitatea Paradise.

Echipe de medici legiști continuă să caute victime printre resturile incinerate, identificarea morților realizându-se doar prin analize ADN.

Ploile sunt așteptate și în regiunea metropolei San Francisco, urmând să curețe aerul saturat de fum de la incendiul Camp Fire, aflat la 280 de kilometri nord de oraș.

Deși ploile vor stinge incendiul, acumularea de apă pe pantele și dealurile unde vegetația a fost deja arsă poate duce la producerea de alunecări de teren, conform avertismentelor autorităților.

Incendiul devastator "Camp Fire" a cuprins circa 55.800 de hectare și este controlat în proporție de 35%. "Camp Fire" a devenit cel mai mortal și distrugător din California, întrecând în amploare incendiul "Griffith Park" din comitatul Los Angeles, care a provocat decesul a 29 de persoane în anul 1933.

În total, 10.321 de proprietăți au fost distruse de flăcări, au precizat autoritățile.

Sursa: HotNews
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.