FB Promo
Harta LIVE cu raspindirea CORONAVIRUSului chinez ucigas
Vizite: 1375
25 ianuarie 2020
Harta LIVE cu raspindirea CORONAVIRUSului chinez ucigas
Harta LIVE cu raspindirea CORONAVIRUSului chinez ucigas
Share |

Coronavirusul chinez ucigaș se răspândește cu repeziciune în întreaga lume. În China, peste 40 de persoane au murit deja ca urmare a infectării cu acest virus. În Statele Unite și Europa apar, treptat, noi cazuri. Consultați harta interactivă care arată în timp real evoluția coronaviruslui, relateaza Tion.ro.

 

Harta interactivă a fost concepută de o echipă de cercetători a Johns Hopkins Center for Systems Science and Engineering și este actualizată în timp real cu informații provenite de la Organizația Mondială a Sănătății (OMS), Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor din SUA (CDC) și alte surse de încredere.

Harta, pe care o puteți consulta AICI, arată viteza cu care se răspândește coronavirusul, precum și cele mai afectate regiuni din lume.

În Hong Kong a fost declarată stare de urgență, după ce numărul morților din China a ajuns la 41. Autoritățile au dispus construirea unui al doilea spital destinat pacienților infectați cu coronavirus, tot la Wuhan. Acesta va fi ridicat în aproximativ două săptămâni.

Imaginile cu utilajele care lucrează la înălțarea primului astfel de spital, într-un timp record de numai șase zile, au făcut înconjurul lumii:

 

Sursa: tion.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.