FB Promo
Datele la care se estimeaza ca nu vor mai muri oameni din cauza Coronavirusului
Vizite: 1732
10 aprilie 2020
Datele la care se estimeaza ca nu vor mai muri oameni din cauza Coronavirusului
Datele la care se estimeaza ca nu vor mai muri oameni din cauza Coronavirusului
Share |

O analiză realizată de Institutul de Evaluare a Sănătății din Washington ne spune care vor fi primele zile în care țări importante nu vor mai avea parte de niciun deces din cauza pandemiei de COVID-19, relateaza GSP.ro.

Datele la care se crede că nu vor mai muri oameni din cauza COVID-19

Iată datele la care analiza prevede că nu vor mai exista decese cauzate de COVID-19 în unele dintre cele mai importante țări:

  • Franța - 8 mai 
  • Italia - 19 mai 
  • Germania - 2 iunie 
  • Marea Britanie - 2 iunie 
  • Spania - 8 iunie 
  • S.U.A. - 14 iunie

Analiza a furnizat date exacte: conform acesteia, cele 3 țări europene cu cele mai multe decese cauzate de COVID-19 vor fi Marea Britanie (66.314 decese), Italia (20.300) și Spania (19.209), iar numărul total de decese de pe continentul european ar fi 151.680. 

Pe de altă parte, virusul va cauza 81.766 de victime în Statele Unite ale Americii, țara cu cei mai mulți oameni depistați pozitiv în prezent.

Studiul, publicat la Universitatea din Washington, S.U.A., a fost realizat cu ajutorul datelor furnizate până acum de Organizația Mondială a Sănătății, cu privire la oamenii infectați cu noul coronavirus. De asemenea, au fost luate în calcul măsurile de distanțare socială luate de către fiecare țară, cu scopul de a încetini răspândirea virusului.

Sursa: GSP.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.