FB Promo
Dacian Ciolos ales ca lider de grup al noului grup liberal din Parlamentul European, Renew Europe
Vizite: 916
19 iunie 2019
Dacian Ciolos ales ca lider de grup al noului grup liberal din Parlamentul European, Renew Europe
Dacian Ciolos ales ca lider de grup al noului grup liberal din Parlamentul European, Renew Europe
Share |

Dacian Cioloș susține după alegerea sa ca lider de grup al noului grup liberal din Parlamentul European, Renew Europe, că România se bucură de „un moment astral” și cere un pact al opoziției „care să clarifice cât de curând ce ne dorim de la viitoarele alegeri”, relatează Digi24

Într-o postare pe Facebook, fostul prim-ministru vorbește de „momentul astral” în care se află România după alegerile din 26 mai în care „modul de politică așa cum a fost înțeles de vechea clasă politică poate fi schimbat complet și înlocuit cu unul în care cetățeanul să fie elementul central al guvernării”. 

Dacian Cioloș mai vorbește și despre necesitatea unui „PACT în interiorul opoziției care să clarifice cât de curând ce ne dorim de la viitoarele alegeri”.

„Guvernarea pe care ne-o dorim trebuie gândită încă de acum și forțele politice care se pretind responsabile ar trebui să înceapă discuțiile. Devine periculos să producem o fragmentare și o neliniște între forțele de opoziție doar pentru că nu știm ce ne dorim. Orice greșeală va fi plătită scump în termeni de performanță guvernamentală și vom contribui din plin la dezamăgirea electoratului care ne va vota”, a concluzionat Dacian Cioloș în postarea sa de pe Facebook.

Dacian Cioloș a fost ales, miercuri, lider de grup în Parlamentul European al noului grup liberal format în jurul președintelui francez Emmanuel Macron, Renew Europe.
Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.