FB Promo
Alegeri SUA 2020 | Informatii LIVE cu rezultatele partiale ale alegerilor
Vizite: 2161
4 noiembrie 2020
Alegeri SUA 2020 | Informatii LIVE cu rezultatele partiale ale alegerilor
Alegeri SUA 2020 | Informatii LIVE cu rezultatele partiale ale alegerilor
Share |

În cel puțin 14 state americane lupta dintre Donald Trump, candidatul republicanilor, și Joe Biden, candidatul democraților, este una foarte strânsă. Victoria în oricare din aceste state ar putea înclina balanța într-o parte sau alta, având în vedere sistemul electoral american: nu contează votul popular, ci rezultatele din fiecare state separat care dau la final numărul de electori. Primul la 270 de electori câștigă.

Site-ul FiveThirtyEight.com, unul dintre cele mai cunoscute site-uri de sondaje și date statistice, a realizat propriul sistem de raportare în care centralizează mai multe informații, sondaje și date statistice și prin care a derulat nu mai puțin de 40.000 de simulări ale alegerilor pentru a vedea care sunt posibilele deznodăminte.

Pe lângă previziunea finală (Biden favorit, Trump cu doar circa 10% șanse), FiveThirtyEight.com a realizat și o unealtă interactivă în care oferă utilizatorilor posibilitatea de a seta manual învingătorul din cele 14 state cheie (swing-states) unde diferența dintre cei doi candidați e una mică.

 Rezultate: ABCnews

 

Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.