FB Promo
9 Mai 2020 – Ziua Europei in vremea pandemiei | Europe Direct Timisoara - Regiunea Vest
Vizite: 3026
14 mai 2020
9 Mai 2020 – Ziua Europei in vremea pandemiei | Europe Direct Timisoara - Regiunea Vest
9 Mai 2020 – Ziua Europei in vremea pandemiei | Europe Direct Timisoara - Regiunea Vest
Share |

Ziua de 9 Mai – zi cu triplă semnificație pentru români: Ziua Europei, Ziua Independenței de Stat a României, Ziua Victoriei Coaliției Națiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial – va fi sărbătorită anul acesta altfel, prin mediul Online. Poate înțelegem acum cel mai bine tripla semnificație a zilei de 9 Mai, deoarece suntem într-un război cu un inamic invizibil, însă sperăm că va trece cât mai curând și vom reveni la independența în care vom putea din nou să facem lucrurile care ne plac cel mai mult.

Dacă până acum mesajele și discursurile autorităților, acțiunile specifice Zilei Europei aveau loc în spații publice, acum s-au adaptat și ele la vremurile în care trăim și au fost transmise prin intermediul internetului.

În regiunea de Vest a României, Banatul se laudă cu multiculturalitatea, mulți dintre noi învățând că diferențele dintre culturi sau etnii, mai degrabă ne unesc decât să ne separe. Și Europa este frumoasă tocmai pentru că fiecare națiune este diferită.

Copiii, tinerii, seniorii, pompierii, armata, jandarmeria, polițiștii, toți s-au implicat în sărbătorirea zilei de 9 mai 2020 în mediul online, pregătind diferite activătăți înregistrate.

Deci iată că dacă îți dorești ceva cu adevărat, se poate! Europa se va dezvolta și în continuare chiar și cu schimbările din vremurile de astăzi, adaptându-ne cât mai bine la una dintre prioritățile de dezvoltare a Uniunii Europene, și anume Digitalizarea!

https://www.facebook.com/EuropeDirectTimisoara/videos/2276484792645629


https://www.facebook.com/EuropeDirectTimisoara/videos/292299225100803/Sursa: Europe Direct Timisoara - Regiunea Vest
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.