FB Promo
Jean-Paul Commin: in animatia "Ernest si Célestine" vocile au o importanta vitala - VIDEO
Vizite: 6107
15 octombrie 2013
 Jean-Paul Commin: in animatia
Jean-Paul Commin: in animatia "Ernest si Célestine" vocile au o importanta vitala - VIDEO
Share |

Lungmetrajul "Ernest și Célestine/ Ernest et Célestine", regizat de Stéphane Aubier, Vincent Patar și Benjamin Renner, cu un scenariu semnat de romancierul Daniel Pennac, are în palmares mai multe premii, printre care o mențiune specială la Cannes, în secțiunea Quinzaine des Réalisateurs, dar cea mai importantă distincție este premiul César pentru cel mai bun film de animație, primit anul acesta. Totodată, producătorii filmului speră la o nominalizare la premiile Oscar 2014.

 

Sursa: Mediafax
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.