FB Promo
Val de frig peste Europa weekendul acesta | Meteorologii anunta cod portocaliu si galben de vant si temperaturi scazute
Vizite: 3210
24 februarie 2019
Val de frig peste Europa weekendul acesta | Meteorologii anunta cod portocaliu si galben de vant si temperaturi scazute
Val de frig peste Europa weekendul acesta | Meteorologii anunta cod portocaliu si galben de vant si temperaturi scazute
Share |

Val de frig peste Europa weekendul acesta. În Grecia a nins abundent, iar italienii s-au luptat cu vântul puternic, care a avut la rafală și 190 de kilometri la oră. Nu sunt vești bune nici pentru zilele următoare. Meteorologii anunță cod portocaliu și galben de vânt și temperaturi scăzute pentru sudul și Centrul Europei, relateaza Digi24.

Val de frig peste Europa weekendul acesta. În Grecia a nins abundent, iar italienii s-au luptat cu vântul puternic, care a avut la rafală și 190 de kilometri la oră. Nu sunt vești bune nici pentru zilele următoare. Meteorologii anunță cod portocaliu și galben de vânt și temperaturi scăzute pentru sudul și Centrul Europei

Rafalele puternice de vânt le-au dat bătăi de cap și locuitorilor din Malta și din Italia. În Bari, o navă a eșuat pe țărm după ce vântul a bătut cu aproape 200 de kilometri la oră.

Mult mai la vest, în insulele portughez Azore, mai multe familii au rămas pe drumuri în urma inundațiilor provocate de ploile torențiale.

Vremea va continua să le dea bătăi de cap europenilor și în orele următoare. În Balcani, mare parte din Italia și Germania, meteorologii au anunțat cod portocaliu și galben de vânt și temperaturi scăzute.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.