FB Promo
Tesla a lansat camioneta electrica Cybertruck cu un pret plecand de la 39.900 de dolari
Vizite: 976
23 noiembrie 2019
Tesla a lansat camioneta electrica Cybertruck cu un pret plecand de la 39.900 de dolari
Tesla a lansat camioneta electrica Cybertruck cu un pret plecand de la 39.900 de dolari
Share |

Tesla a prezentat noul să model, o camionetă electrică denumită Cybertruck, însă lansarea nu a decurs fără un moment jenant pentru Elon Musk. Geamurile laterale, despre care compania a spus că sunt extrem de greu de spart, putând rezista chiar la gloanțe, s-au spart când șeful departamentului de design de la Tesla a aruncat în ele cu o bilă metalică, informează BBC, relateaza Digi24.

Camioneta Tesla a fost dezvăluită în Hawthorne, California, iar designul său atipic și caroseria din oțel inoxidabil a uimit audiența. Intrarea pe piața camionetelor reprezintă o oportunitate pentru Tesla, pe măsură ce îmbunătățește tehnologia bateriilor, iar autovehiculele sale reușesc să transporte greutăți mari pe distanțe lungi.

Potrivit Edmunds, piața de camionete din SUA este în creștere, iar vânzările modelelor pick-up au reprezentat 14,4% din totalul autovehiculelor noi vândute. Valoarea medie a unei camionete noi este 50.000 de dolari.

Prețul de pornire al Cybertruck va fi de 39.900 de dolari pentru modelul cu autonomie de 400 km, care realizează sprintul 0-100 km/oră în 6,5 secunde. Urmează varianta intermediară cu o autonomie de peste 500 km la 50.000 de dolari.

Cel mai scump model costă 70.000 de dolari și va avea o autonomie de 800 km. Modelul va realiza sprintul 0-100 km/oră în 2,9 secunde.

Tesla Cybertruck va putea transporta 6 persoane și o încărcătură de 1,5 tone.

Elon Musk a spus că precomenzile vor începe imediat, iar producția la finalul anului 2021 - deși Musk este cunoscut pentru faptul că are obiceiul să rateze termenele înaintate.

Sursa: Digi24

Autor: Vlad Mironescu
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.