FB Promo
Racordarea la gaze se poate solicita și prin e-mail, fax sau posta catre Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie
Vizite: 722
26 aprilie 2017
Racordarea la gaze se poate solicita și prin e-mail, fax sau posta catre Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie
Racordarea la gaze se poate solicita și prin e-mail, fax sau posta catre Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie
Share |

Cererile de racordare și documentele pot fi depuse prin e-mail, fax, poștă sau personal la sediul operatorului sistemului de distribuție a gazelor naturale, potrivit modificărilor aduse de către Autoritatea Națională de Reglementare în Energie, relateaza Digi24.

Comitetul de reglementare al Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a aprobat marți un regulament pentru racordarea la sistemul de distribuție a gazelor naturale, prin care se reduce timpul efectiv de punere în funcțiune a racordării la sistemul de distribuție, dar și costul racordării.

Regulamentul urmărește reducerea timpului de realizare și de punere în funcțiune a racordării la sistemul de distribuție a gazelor naturale, precum și reducerea costului racordării și de realizare a extinderii și/sau redimensionării obiectivelor/conductelor de distribuție a gazelor naturale prin prisma introducerii competiției între operatorii economici autorizați ANRE, aleși de solicitanți.

De asemenea, cererile de racordare și documentele pot fi depuse prin e-mail, fax, poștă sau personal la sediul operatorului sistemului de distribuție a gazelor naturale.

Regulamentul permte și monitorizarea de către ANRE a activității operatorilor de distribuție a gazelor naturale, a operatorilor economici autorizați ANRE precum și a verificatorilor de proiecte atestați ANRE care prestează în cadrul procesului de racordare la sistemul de distribuție a gazelor naturale etc.

Regulamentul privind racordarea la sistemul de distribuție a gazelor naturale va intra în vigoare la data abrogării dispozițiilor privind racordarea la sistemul de distribuție a gazelor naturale prevăzute în Hotărârea Guvernului nr. 1043/2004 pentru aprobarea regulamentului privind accesul la sistemul național de transport al gazelor naturale, a regulamentului privind accesul la sistemele de distribuție a gazelor naturale și a regulamentului privind accesul la conductele de alimentare din amonte, cu modificările și completările ulterioare.

 

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.