FB Promo
O profesoara bolnava de Covid s-a prabusit si a murit, in timpul unui curs online, in fata a 40 de studenti
Vizite: 1721
8 septembrie 2020
O profesoara bolnava de Covid s-a prabusit si a murit, in timpul unui curs online, in fata a 40 de studenti
O profesoara bolnava de Covid s-a prabusit si a murit, in timpul unui curs online, in fata a 40 de studenti
Share |

Aproximativ 40 de studenți urmăreau cursul online al Paolei De Simone despre istoria secolului XX, când aceasta a încetat la un moment dat să mai interacționeze, relateaza DIGI 24.

Când și-au dat seama că profesoara este în primejdie și că se chinuia să respire, i-au cerut adresa pentru a chema o ambulanță, dar ea nu a răspuns, a declarat studenta Ana Breccia pentru Washington Post.

Breccia, în vârstă de 23 de ani, a spus că, la un moment dat, părea că De Simone își contactează soțul, iar studenții au rămas cu ea până când acesta a ajuns acasă.

Paola De Simone, de 46 de ani, care a predat la Universitatea din Buenos Aires, a murit miercuri, la scurt timp după ce s-a prăbușit în timpul cursului online, potrivit Clarín, cel mai mare ziar din Argentina. Profesoara, al cărui cont de Twitter a fost șters de atunci, a postat pe rețeaua socială, săptămâna trecută, un mesaj în care spunea că are simptome de coronavirus care persistă de săptămâni întregi.

Studenții și colegii profesoarei au spus că nu a fost o surpriză pentru ei atunci când Paola a decis să țină lecții și după ce s-a îmbolnăvit. Silvina Sterin Pensel, jurnalistă argentiniană din New York și prietenă veche a Paolei, a mărturisit că acesta i-a spus într-o conversație că este capabilă să țină lecții și că „studenții mei au nevoie de mine”.

Ea a numit moartea lui De Simone un „memento trist al faptului că virusul este real”.

Argentina a raportat peste 450.000 de cazuri de infectare cu coronavirus și peste 9.000 de decese, potrivit Universității Johns Hopkins, și este una dintre cele mai afectate țări din America Latină.

Sursa: Digi 24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.