FB Promo
Jurgen Stackmann, Volkswagen: Vom avea o gama intreaga de masini electrice, credem in ele
Vizite: 694
28 iunie 2017
Jurgen Stackmann, Volkswagen: Vom avea o gama intreaga de masini electrice, credem in ele
Jurgen Stackmann, Volkswagen: Vom avea o gama intreaga de masini electrice, credem in ele
Share |

Volkswagen isi va consolida oferta de SUV-uri, pana in 2020, si, totodata, masinile 100% electrice vor juca un rol foarte important in reinventarea marcii, a declarat pentru 0-100.ro Jurgen Stackman, executiv al companiei responsabil de vanzari si marketing, dupa evenimentul de prezentare a noului Polo, relateaza 0-100.hotnews.ro.

 

SUV-urile vor ajunge sa reprezinte 40% din gama Volkswagen.

Alaturi de SUV-uri, masinile electrice vor juca un rol esential in renasterea marcii germane.

“Mai tarziu, in viitor, vom avea o intreaga familie de masini pur electrice, credem foarte tare in acest viitor al automobilului”, a spus Stackmann, pentru 0-100.ro, la Berlin.

El a declarat ca inca nu a fost luata o decizie privind soarta modelelor e-Up! si e-Golf dupa ce vor fi lansate noile modelele de masini 100% electrice, de generatie mai noua, care vor face parte din gama de modele I.D. (prefigurata de concepte pana acum).

Sursa: 0-100.hotnews.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.