FB Promo
Instrument de “sculptura” in realitate virtuala de la Facebook
Vizite: 1635
10 decembrie 2019
Instrument de “sculptura” in realitate virtuala de la Facebook
Instrument de “sculptura” in realitate virtuala de la Facebook
Share |

Dezvoltatorul Photoshop, software-ul folosit pentru editarea imaginilor, cumpără un instrument de “sculptură digitală” în realitate virtuală — Oculus Medium — creat de startup-ul Oculus, deținut de Facebook. Potrivit reprezentanților companiilor, instrumentul va rămâne disponibil pentru cei care dețin un sistem Oculus VR, iar Adobe va aduce mai multe “îmbunătățiri și funcții noi” pentru Medium în 2020,relateaza HotNews.

Sébastien Deguy, șeful departamentului pentru conținut 3D al Adobe, spune că Medium va completa aplicația pentru texturi 3D — Adobe Substance, scrie The Verge

Medium a fost lansat ca un instrument de artă pentru piața de masă, dar după cum au observat reprezenții Oculus, acesta a fost folosit de utilizatori de nișă, precum dezvoltatorii de jocuri sau artiștii.

Deguy și echipa Oculus Medium au menționat că doresc să pună accent pe păstrarea comunității existente, dezvoltată în jurul instrumentului digital. Acest lucru ar avea sens în orice context, dar este deosebit de important în industria VR, unde comunitățile sunt mici, iar utilizatorii sunt cei responsabili să descopere cum ar trebui folosite instrumente precum Medium.

Sursa: HotNews
Foto: Pexels
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.