FB Promo
Anunt important facut de Amazon | Va incepe livrarea coletelor cu ajutorul dronelor ”in cateva luni”
Vizite: 756
7 iunie 2019
Anunt important facut de Amazon | Va incepe livrarea coletelor cu ajutorul dronelor ”in cateva luni”
Anunt important facut de Amazon | Va incepe livrarea coletelor cu ajutorul dronelor ”in cateva luni”
Share |

Gigantul american din industria comerțului online Amazon și-a anunțat miercuri intenția de a începe, în scurt timp, livrarea coletelor cu ajutorul dronelor, relatează Digi24

"Am lucrat intens pentru a concepe drone în totalitate electrice, care pot parcurge până la 25 de kilometri și pot livra clienților colete cu o greutate de până la 2,3 kilograme în mai puțin de 30 de minute", a scris un responsabil din conducerea grupului, Jeff Wilke, într-un articol publicat pe blogul companiei.

"Sperăm (...) să livrăm colete cu ajutorul dronelor în câteva luni", a adăugat managerul, fără să precizeze locul în care aceste livrări ar putea să înceapă să fie realizate.

Amazon a desfășurat în 2016 primele teste pentru serviciul de livrare cu drone în Regatul Unit al Marii Britanii, întrucât legislația americană de la acea dată, mai restrictivă, făcea ca testele să fie mai dificil de realizat în Statele Unite, a precizat gigantul american.

Dronele pentru livrare pot ''decola și ateriza vertical, asemenea unui elicopter'', a precizat Jeff Wilke, garantând că dispozitivele au fost concepute pentru a se menține stabile chiar și în condiții de vânt puternic.

"Știm că, din punctul de vedere al clienților, aceștia nu vor apela la sistemul de livrare cu drone decât dacă este sigur în procent de 100%", a subliniat acesta.

Amazon și-a anunțat la începutul anului dorința de a reduce întârzierile de livrare pentru clienții abonați la serviciul Amazon Prime.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.