FB Promo
Volkswagen, presat sa ofere compensatii clientilor din Europa
Vizite: 4452
21 ianuarie 2016
Volkswagen, presat sa ofere compensatii clientilor din Europa
Volkswagen, presat sa ofere compensatii clientilor din Europa
Share |

Comisarul european pentru industrie i-a cerut companiei Volkwagen să le ofere clienților din Europa afectați de scandalul emisiilor compensații bănești, la fel cum le-a oferit și celor din America. Acolo oamenii au primit de la Volkswagen carduri cadou în valoare de o mie de dolari, tratament pe care germanii au spus că nu au de gând să-l aplice și în Europa, relateaza Digi24.

Motivele invocate au fost diverse: că în Europa motorina e mai ieftină și mașinile diesel sunt mai ieftine și taxele pentru ele sunt mai mici, așa că oamenii nu sunt prea afectați. Un singur lucru este cert, în Europa n-ar fi vorba de câteva zeci de mii de oameni compensați, ca în America, ci de 8,5 milioane.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.