FB Promo
Uber, anchetat in Olanda
Vizite: 3329
30 septembrie 2015
Uber, anchetat in Olanda
Uber, anchetat in Olanda
Share |

Procurorii olandezi au descins astăzi la sediul Uber din Amsterdam într-o anchetă în care compania americană este acuzată că încalcă legile transportului public.

Aplicația de taximetrie Uber a fost interzisă de autoritățile din Olanda, deoarece nimeni nu poate transporta pasageri în mașina proprie fără o licență de taximetrie. Însă compania americană recunoaște că aplicația continuă să fie folosită într-un cerc închis. Câteva sute de șoferi transportă câteva sute de pasageri. 

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.