FB Promo
Toate modelele Volkswagen cu motoare diesel Euro 5, oprite de la vanzare inclusiv in Romania
Vizite: 3586
22 octombrie 2015
Toate modelele Volkswagen cu motoare diesel Euro 5, oprite de la vanzare inclusiv in Romania
Toate modelele Volkswagen cu motoare diesel Euro 5, oprite de la vanzare inclusiv in Romania
Share |

Volkswagen oprește de la vânzare toate mașinile diesel cu motoare Euro 5. Este vorba de modelele afectate de scandalul Dieselgate, relateaza Digi24.

Volkswagen a anunțat oficial că a oprit vânzarea mașinilor cu motoare diesel Euro 5 aflate la dealeri. Măsura se aplică în toate cele 28 de țări membre ale Uniunii Europene, inclusiv România. Potrivit presei germane, este vorba despre modelele Crafter, Amarok, Transporter și Multivan, cu motoare EA-189.

Grupul german susține că decizia va afecta un număr redus de vehicule, pentru că majoritatea mașinilor aflate în oferta actuală au motoare diesel Euro 6. Modelele retrase vor primi modificările necesare pentru a respecta normele de poluare și apoi vor fi scoase din nou la vânzare.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.