FB Promo
Soferi executati silit pentru o taxa abrogata. Senatorul PNL Traian Igas acuza CNADNR de abuzuri
Vizite: 4018
22 iunie 2015
Soferi executati silit pentru o taxa abrogata. Senatorul PNL Traian Igas acuza CNADNR de abuzuri
Soferi executati silit pentru o taxa abrogata. Senatorul PNL Traian Igas acuza CNADNR de abuzuri
Share |

Senatorul PNL de Arad Traian Igaș acuză Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) de abuzuri pentru că ar fi somat 30.000 de șoferi doar în vestul țării și ar fi trecut la executare silită în unele cazuri, pentru o taxă abrogată în 2012, relateaza Digi24.

Senatorul liberal Traian Igaș arată, într-un comunicat de presă transmis luni, că "CNADNR Timișoara a emis un număr de 30.000 de somații" șoferilor care nu au plătit "tariful de despăgubire" după ce au fost prinși fără vignete în anii trecuți, scrie Mediafax. 

"Abuzurile ANAF au devenit un exemplu de bună practică și pentru alte instituții ale statului român, cum este CNADNR", afirmă senatorul, care susține că a primit pe adresa cabinetului parlamentar "mai multe sesizări privind absurditatea acțiunilor întreprinse de Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România împotriva conducătorilor auto".

"Mai mulți cetățeni mi s-au adresat acuzând excesul de zel al reprezentanților CNADNR de a executa silit o persoană pentru că nu a plătit așa numitul tarif de despăgubire, culmea, eliminat în 2012 din lege" , se arată în comunicat.

Sursa: Digi24
Spune-ti parerea
Simeon
24 Iunie 2015, 09:33
Stop abuzurilor de orice fel! Bravo, domnule senator!
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.