FB Promo
RABLA 2014: 1.575 de tichete, alocate firmelor si institutiilor | 429, catre DRPCIV
Vizite: 4575
3 august 2014
RABLA 2014: 1.575 de tichete, alocate firmelor si institutiilor | 429, catre DRPCIV
RABLA 2014: 1.575 de tichete, alocate firmelor si institutiilor | 429, catre DRPCIV
Share |

Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a distribuit până în prezent 1.575 de tichete din cele 3.000 destinate firmelor și instituțiilor în programul Rabla, 429 dintre acestea fiind obținute de Direcția Regim Persmise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), relateaza Mediafax.

AFM a anunțat, duminică, închiderea unei noi etape de evaluare și validare a dosarelor depuse de persoanele juridice și instituțiile publice în Programul Rabla 2014.

De la jumătatea lunii iulie, numărul tichetelor distribuite a crescut la 1.575, de la 874.

În această etapă, au fost analizate 332 de dosare depuse de persoane juridice și instituții publice. Din acestea, 109 dosare au fost acceptate pentru 673 autovehicule și 223 dosare au fost respinse.

Sursa: Mediafax
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.