FB Promo
Programul Rabla incepe abia in iunie
Vizite: 4388
19 mai 2016
Programul Rabla incepe abia in iunie
Programul Rabla incepe abia in iunie
Share |

Rabla 2016 începe abia luna viitoare. În plus, scade suma alocată pentru achiziția mașinilor obișnuite, la 145 de milioane de lei. Asta înseamnă doar 22.000 de tichete, relateaza Digi24.

Autoritățile pun însă la bătaie încă 75 de milioane de lei pentru mașinile ecologice. Cine vrea să-și cumpere o mașină electrică va primi un ecotichet de 20.000 de lei, iar cine alege un hibrid – 5.000 de lei.

Întârzierea programului este criticată de reprezentanții industriei auto, care cer ca fondurile să vină automat de la Guvern, pentru a nu mai fi nevoie de reluarea procedurilor în fiecare an.

Dealerii spun că din acest motiv programul Rabla va funcționa doar timp de trei luni, în acest an.

Sursa: Digi24
Foto: ziaruldearges.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.