FB Promo
Modificare importanta in Codul Rutier
Vizite: 4561
12 mai 2016
Modificare importanta in Codul Rutier
Modificare importanta in Codul Rutier
Share |

Proiectul de act normativ care va modifica prevederile Codului rutier a fost promulgat astăzi, prin decret prezidențial, de către Klaus Iohannis. Documentul va veni cu unele schimbări în ceea ce privește semnalizarea lucrărilor de pe drumurile publice, relateaza Digi24.

Propunerea legislativă pentru modificarea art. 33 alin. (2) din OUG nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice a fost promulgată astăzi de către președintele României și va apărea în curând în Monitorul Oficial, scrie avocatnet.ro.

Lucrările de pe drumurile publice vor trebui să fie semnalizate în timpul nopții de lămpi luminoase, prin grija firmelor ce se ocupă de execuția acestora, se arată în documentul promulgat: "Semnalizarea lucrărilor care se execută pe drumurile publice este obligatorie. Aceasta este însoțită pe timpul nopții de lămpi cu lumină galbenă intermitentă sau în cascadă și se efectuează de către executantul lucrărilor, cu avizul poliției rutiere, astfel încât să asigure deplasarea în siguranță a tuturor participanților la trafic, conform reglementărilor în vigoare".

Sursa: Digi24
Foto: www.ziaruldeiasi.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.