FB Promo
Dacia recheama in service sute de masini cu probleme
Vizite: 4188
18 februarie 2016
Dacia recheama in service sute de masini cu probleme
Dacia recheama in service sute de masini cu probleme
Share |

Dacia a anunțat rechemări din cauza unei probleme descoperite la suspensii. La unele modele Dacia Duster cu tracțiune față, arcul din spate riscă să cadă atunci când mașina trece peste o denivelare, relateaza Digi24.

Defecțiunea a fost descoperită la aproximativ 300 de automobile. Posesorii lor deja au fost înștiințați să se prezinte în service pentru schimbarea arcurilor.

Operațiunea durează aproximativ o oră, este gratuită și poate fi efectuată în orice service autorizat Dacia de pe teritoriul României.

Sursa: Digi24
Foto: dacia.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.