FB Promo
Dacia LOGAN la 10 ani ! Uzinele Dacia Pitesti lanseasza pe piata un model aniversar, editie limitata
Vizite: 6795
23 iunie 2014
Dacia LOGAN la 10 ani ! Uzinele Dacia Pitesti lanseasza pe piata un model aniversar, editie limitata
Dacia LOGAN la 10 ani ! Uzinele Dacia Pitesti lanseasza pe piata un model aniversar, editie limitata
Share |

Dacia a redevenit o exclusivitate pentru România. Uzinele din Pitești au proiectat și construit un nou model de Logan: cel care aniversează 10 ani de când acest model a intrat în gama Dacia în locul Solenzei. Mașina creată pentru acest eveniment are mici îmbunătățiri față de Loganul clasic, dar este și mai scumpă.

 

Este un Logan atipic, care contrazice renumele de pe piața externă: are dotări premium pentru Dacia și un preț cu peste două mii de euro mai mare.
Două mii de astfel de automobile vor fi scoase pe piață, exclusiv pentru români. Loganul aniversar va fi echipat cu două tipuri de motorizări: unul pe benzină de 1.200 de centimetri cubi și 75 de cai și motor pe motorină de 1.500 de centimetri cubi și 75 de cai.

Prețurile variază între 9.400 și 11.300 de euro.

Sursa: TVR
Foto: libertatea.ro
Spune-ti parerea
luci
24 Iunie 2014, 13:32
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.