FB Promo
DIESELGATE. 300 de masini Volkswagen nu mai pot fi vandute in Romania
Vizite: 3755
2 octombrie 2015
DIESELGATE. 300 de masini Volkswagen nu mai pot fi vandute in Romania
DIESELGATE. 300 de masini Volkswagen nu mai pot fi vandute in Romania
Share |

România ia prima decizie în Dieselgate. 300 de mașini Volkswagen din țara noastră, dotate cu motor diesel Euro5, nu mai pot fi puse în vânzare. Registrul Auto Român nu va mai elibera cărți de identitate pentru mașinile nevândute, aflate pe stoc, până când nu se lămuresc lucrurile în acest scandal, a anunțat ministrul Transporturilor. În total, 105.000 de mașini ale producătorilor din grupul Volkswagen, înmatriculate în România, au probleme, relateaza Digi24.

Doi miniștri - cel al Transporturilor și cel al Mediului -, au discutat cu șeful Registrului Auto Român pentru a găsi o soluție în cazul acestor automobile produse de grupul german, care circulă pe drumurile românești.

Constructorul auto german Volkswagen a anunțat în urmă cu o zi că va prezenta, în octombrie, soluțiile și măsurile tehnice care vor fi adoptate pentru corectarea caracteristicilor privind emisiile vehiculelor diesel în condițiile în care pentru circa cinci milioane de vehicule din marca Volkswagen Passenger Cars este necesară o procedură de service.

Clienții afectați urmează să fie informați despre corectarea caracteristicilor privind emisiile în „viitorul apropiat”, subliniază compania, care precizează, totodată, că vehiculele dotate cu motoare Euro 6 disponibile în prezent pe piață nu intră în categoria celor care urmează să fie verificate.

Clienții care dețin astfel de autovehicule vor fi ținuți la curent în săptămânile și lunile următoare, iar toate mărcile afectate ale grupului urmează să înființeze website-uri naționale în acest sens.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.