FB Promo
Controale la cauciucurile de iarna
Vizite: 3745
4 decembrie 2015
Controale la cauciucurile de iarna
Controale la cauciucurile de iarna
Share |

Primele zile cu zăpada, polei și chiciură au adus și primele sancțiuni pentru șoferii care nu și-au pus cauciucuri de iarnă. Nici amenzile, care pot ajunge la 1.000 de lei, nici riscurile mari la care se expun nu par să aibă efect asupra multor șoferi. Specialiștii ne demonstrează însă că într-o situație limită, anvelopele de iarnă pot face diferența între viață și moarte, relateaza Digi24,

Deși această prevedere legislativă e în vigoare din 2011, avem contraveninenți care sunt contrariați atunci când sunt întrebați despre folosirea anvelopelor specifice sezonului rece”, a declarat comisarul Marian Măndescu.

În zonele de munte și acolo unde există avertizări meteo, controalele polițiștilor se vor intensifica, mai ales că vin sărbătorile și sute de mii de turiști vor pleca spre stațiunile de munte.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.