FB Promo
Sanitas anunta proteste in 22, 29 noiembrie si 6 decembrie
Vizite: 3008
22 noiembrie 2016
Sanitas anunta proteste in 22, 29 noiembrie si 6 decembrie
Sanitas anunta proteste in 22, 29 noiembrie si 6 decembrie
Share |

Federația Sanitas anunță că va picheta Ministerul Sănătății în zilele de 22 și 29 noiembrie, precum și în 6 decembrie, între orele 11.00 și 13.00, în semn de solidaritate cu sindicaliștii care vor negocia Contractul Colectiv de Muncă la nivelul sectorului medical, relateaza Digi24.

"Până acum, sănătatea nu a fost considerată un sector prioritar pentru cei care guvernează în prezent această țară și dorim să le aducem în atenție, încă o dată, problemele cu care se confruntă angajații din sănătate și asistența socială", spun reprezentanții Federației Sanitas.

Ei solicită Ministerului Sănătății, conform deciziei Consiliului Național, o întâlnire de urgență privind negocierea Contractului Colectiv de Muncă la nivel de sector.


Sursa: Digi24
Foto: Televiziunea medicala
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.