FB Promo
Reclamele la medicamente ar putea fi interzise
Vizite: 3094
15 decembrie 2015
Reclamele la medicamente ar putea fi interzise
Reclamele la medicamente ar putea fi interzise
Share |

Reclamele la medicamente și farmacii ar putea dispărea cu totul de la radio și de la televizor. Un proiect de lege adoptat astăzi în Senatul României prevede interzicerea acestor reclame, relateaza Digi24.

Inițiativa îi aparține unui senator UDMR, care susține că pacienții nu ar mai trebui să se trateze dupa ureche, iar farmaciile nu ar mai trebui să iși facă reclame și să se autoproclame farmacie „etalon” sau „model” în funcție de banii pe care respectivele companii îi pot investi în publicitate.

Ajunsă în Senat, propunerea a fost respinsă de comisiile de specialitate ca fiind excesivă și nejustificată. Singurul obstacol ca această propunere să intre în vigoare este Palatul Cotroceni, președintele Klaus Iohannis având la dispoziție 20 de zile să promulge această lege.

Sursa: Digi24
Foto: farmaciiledona.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.