FB Promo
Ministrul Sanatatii: Se ia in calcul reintroducerea vaccinarii in scoli
Vizite: 2544
19 mai 2017
Ministrul Sanatatii: Se ia in calcul reintroducerea vaccinarii in scoli
Ministrul Sanatatii: Se ia in calcul reintroducerea vaccinarii in scoli
Share |

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a declarat, joi, că se ia în calcul reintroducerea vaccinării în școli, însă acest lucru este „destul de sensibil”, având în vedere că toată gestionarea stării de sănătate a copilului o face medicul de familie, relateaza Digi24.

„Și eu când eram copil am fost vaccinat la școală. Se ia în calcul și acest lucru, însă subiectul este destul de sensibil, pentru că toată gestionarea stării de sănătate a copilului o face medicul de familie", a declarat ministrul Sănătății întrebat dacă se ia în calcul readucerea vaccinării în școli.

Florian Bodog a spus că va fi derulată o campanie "foarte intensă" de conștientizare privind importanța vaccinării.

"Am transmis deja Consiliului Național al Audiovizualului un mesaj care probabil va fi transmis fiecărei televiziuni și am să vă rog să îl preluați. În același timp, pregătim și o campanie foarte intensă pentru absolut toate programele de vaccinare pe care urmează să le demarăm", a spus ministrul Sănătății.

Ministerul Sănătății a pus în dezbatere publică, în 10 aprilie, proiectul legii vaccinării, act normativ care stabilește cadrul legal de vaccinare, dar și de achizitionare a vaccinurilor.

Sursa: Digi24
Foto: LloydsPharmacy Online Doctor
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.