FB Promo
Mai putine antibiotice pentru animalele din ferme
Vizite: 3151
11 martie 2016
Mai putine antibiotice pentru animalele din ferme
Mai putine antibiotice pentru animalele din ferme
Share |

Fermierii din Europa ar putea fi forțați să le dea mai puține antibiotice animalelor din crescătorii. Un act legislativ adoptat astăzi de Parlamentul European încearcă să restrângă utilizarea antibioticelor în fermele de animale pentru a evita apariția bacteriilor rezistente, relateaza Digi24.

Scopul final e ca în farfuria europenilor să nu mai ajungă cantități mari de antibiotice, iar acest lucru s-ar realiza în mod special prin interzicerea utilizării preventive a medicației de acest gen.

Dacă textul de lege ar primi undă verde și din partea statelor membre ale Uniunii, atunci fermierii vor putea să administreze antibiotice doar în cazul în care animalul prezintă semne clare de infecție.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.