FB Promo
Criza de vaccinuri in toata tara. Zeci de mii de copii au ramas neimunizati
Vizite: 3022
15 ianuarie 2016
Criza de vaccinuri in toata tara. Zeci de mii de copii au ramas neimunizati
Criza de vaccinuri in toata tara. Zeci de mii de copii au ramas neimunizati
Share |

Criza vaccinurilor din România se adâncește. Peste 30 de mii de copii au rămas neimunizați împotriva unor boli care pot deveni grave, iar autoritățile încă nu au soluții, relateaza Digi24.

Ministerul Sănătății a oferit același răspuns ca aproximativ o lună în urmă, situația o să se rezolve în curând, însă aceasta persistă de câteva luni.

Reprezentanții ministerului au precizat că vor veni tranșe de vaccin, situația fiind aceeași și la nivel european . Este o problemă cu aprovizionarea în toate țările din Uniunea Europeană și se așteaptă rezolvarea în câteva zile.

Sunt aproape 4 luni de când există această criză în România, aproape 30.000 de copii au rămas neimunizați.

Pentru vaccinurile antitetanos și antirabic s-au mai primit tranșe de către spitale, însă situația este acută în continuare la nivelul întregii țări .

Sursa: Digi24
Foto: monitorulcj.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.