FB Promo
Cardul de sanatate, blocat din nou
Vizite: 3058
1 august 2016
Cardul de sanatate, blocat din nou
Cardul de sanatate, blocat din nou
Share |

În prima zi în care au intrat în vigoare noile contracte ale CNAS cu furnizorii de servicii medicale, cardul de Sănătate s-a blocat, relateaza Digi24.

Medicii spun că de peste două ore sistemul nu a putut fi folosit. Erorile au apărut și luna aceasta deși Casa Națională de Asigurări a promis că funcționalitatea cardului de sănătate va fi îmbunătățită, pentru a evita blocajele.

Conform noilor contracte, cadrele medicale vor putea raporta serviciile efectuate a fost prelungit de la 72 de ore, la cinci zile lucrătoare.

Decizia a fost luată tocmai pentru a evita situațiile în care sistemul informatic are erori. Noua modificare ar trebui să îi protejeze pe medici de diferitele imputări pe care aceștia le-au primit în ultimele luni de la CNAS. 


Sursa: Digi24
Foto: www.cancan.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.