FB Promo
Stafeta tortei olimpice, blocata in Grecia
Vizite: 1233
13 martie 2020
Jocurile Olimpice
Jocurile Olimpice
Foto: Jocurile Olimpice
Share |

Ștafeta torței olimpice pentru Jocurile de la Tokyo a fost blocată în Grecia după ce oamenii nu au respectat măsurile privind coronavirusul, a anunțat, vineri, Comitetul Olimpic Grec, relatează HotNews.

"După numărul mare de oameni la trecerea flăcării prin Sparta, și în ciuda recomandărilor repetate la adresa publicului de a nu se strânge, Comitetul Olimpic grec a luat decizia de a întrerupe programul parcursului flăcării pe pământ grec", se arată într-un comunicat.

Flacăra Olimpică a fost aprinsă, joi, într-o ceremonie fără spectatori, din cauza pandemiei cu coronavirus, ceremonie care a avut loc în vechea Olimpia.

Ștafeta ar urma să străbată Grecia timp de șapte zile. În 19 martie, flacăra olimpică ar urma să intre pe Stadionul Panathenaic din Atena, iar campioana olimpică de la Rio la săritura cu prăjina, Ekaterina Stefanidi, o va preda reprezentanților Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Torța va fi transportată în Japonia la bordul unei aeronave - Tokyo 2020 Go - special destinată acestui eveniment.

Jocurile Olimpice 2020 sunt programate să aibă loc în perioada 24 iulie - 9 august, informează News.ro.
 
Rămâne de văzut dacă JO vor putea să aibă loc sau nu. În ultima perioadă, a tot fost vehiculată ideea amânării întrecerilor pentru anul viitor.
Sursa: HotNews
Foto: Twitter
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.