FB Promo
Simona Halep va fi decorata cu ordinul national „Steaua Romaniei” de catre presedintele Iohannis
Vizite: 2043
16 iulie 2019
Simona Halep va fi decorata cu ordinul national „Steaua Romaniei” de catre presedintele Iohannis
Simona Halep va fi decorata cu ordinul national „Steaua Romaniei” de catre presedintele Iohannis
Share |

Președintele Klaus Iohannis îi va acorda distincția Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler, cea mai înaltă distincție a statului român, Simonei Halep, se arată într-un comunicat al administrației prezidențiale, relatează Digi24.

 

Administrația prezidențială a anunțat într-un comunicat că Simona Halep va primi cea mai înaltă distincție din stat, „ca urmare a performanței extraordinare obținute la Turneul de Tenis de la Wimbledon, precum și în semn de recunoaștere și apreciere pentru întreaga activitate”.

„Prin dăruirea, devotamentul și profesionalismul său, demonstrate atât pe terenul de tenis, cât și în afara sa, Simona Halep a promovat numele țării noastre în întreaga lume. Simona Halep este un model pentru tânăra generație, iar implicarea sa în popularizarea tenisului în rândul copiilor reprezintă un uriaș câștig pentru sportul românesc” se mai arată în comunicatul Președintelui României.

Administrația prezidențială mai anunță că ceremonia de decorare va avea loc la Palatul Cotroceni, la o dată care va fi comunicată ulterior.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.