FB Promo
Simona Halep | Plecarea in Australia
Vizite: 1034
1 ianuarie 2020
Simona Halep
Simona Halep
Foto: Simona Halep
Share |

Simona Halep a plecat, miercuri, în Australia și a declarat, la Aeroportul Henri Coandă, că marele său obiectiv pentru 2020 este reprezentat de Jocurile Olimpice de la Tokyo, potrivit News.ro, relatează HotNews.

"Olimpiada este prioritatea mea pentru anul acesta, vreau să ajung cât se poate de odihnită și cât se poate de fresh la acel turneu, la acea competiție, nu o să fie ușor pentru că presiunea e diferită, dar orice ar veni peste ar fi ceva în plus și ar fi super frumos", a declarat Simona Halep, la plecarea în Australia, informează telekomsport.ro.

Halep va participa la turneul de la Adelaide (12 - 18 ianuarie),
                      iar apoi la Australian Open (20 ianuarie - 2 februarie).

"Plec cu mare drag în această deplasare, m-am pregătit foarte bine și la Dubai, și acasă, sunt bucuroasă și sper să fie cât se poate de bine anul acesta. De fiecare dată când plec îmi doresc maximum, dar sper să fiu cât se poate de pregătită la Melbourne, este cel mai important turneu, am o perioadă destul de bună înainte pentru pregătire și am încredere că o să fie bine. Mă simt foarte bine, nu am nicio problemă, m-am antrenat bine, sunt mai puternică pe picioare, pe tot corpul, a fost o perioadă super bună și mă bucur că am fost aptă 100% să fac tot ceea ce a trebuit să fac. Sper să fiu mai matură decât în 2019, sper să fiu mai pozitivă pe teren, o atitudine cât mai bună și să îmi meargă cât se poate de bine. Dar nu mai există niciun fel de presiune, vreau doar să mă bucur de ceea ce fac", a mai spus Halep.

 

Sursa: HotNews
Foto: wta/ twitter
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.