FB Promo
Sfaturi pentru siguranta copilului in apa
Vizite: 3178
18 iulie 2013
Sfaturi pentru siguranta copilului in apa
Sfaturi pentru siguranta copilului in apa
Share |
Aproape nici o distracție pentru cei mici nu se compară cu bălăceala din timpul verii. Fie că mergeți la mare, la ștrand, la piscină sau pe lac, iată câteva sfaturi pentru siguranța micuțului tău în apă.
 
- Dacă mergi la mare, alege o plajă amenajată pentru înot. Aici, există o echipă de salvamari gata să intervină în caz de nevoie.
 
- Învață-l să înoate. Menținerea capului la suprafață și alte tehnici de deplasare în apă sunt esențiale pentru joaca unui copil în mare. În plus, nu-ți pierde copilul din vedere nici măcar pentru câteva clipe, atunci când se află prin preajma apei.
 
- Dacă micuțul tău are mai puțin de 5 ani, un adult ar trebui să îl supravegheze în permanență.
 
 

 

Sursa: Libertatea
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.