FB Promo
Semne bune anul are: Seful FMI pentru Europa crede ca Romania va obtine transa a treia
Vizite: 956
31 decembrie 2009
Semne bune anul are: Seful FMI pentru Europa crede ca Romania va obtine transa a treia
Semne bune anul are: Seful FMI pentru Europa crede ca Romania va obtine transa a treia
Share |

România are "perspective bune" pentru următoarele trimestre și aprobarea celei de-a treia tranșe a acordului nu ar trebui să întâmpine dificultăți. Este declarația recentă a șefului FMI pentru Europa, Marek Belka.

Acesta s-a arătat încrezător că țara noastră va primi a treia tranșă a pachetului de finanțare, în valoare de 1,5 miliarde de euro, după aprobarea bugetului de austeritatate pentru anul 2010.

În luna ianuarie, FMI va trimite o misiune în România pentru a începe negocierile de încheiere a evaluării. În această perspectivă, plenul Parlamentului se va reuni pe 11 ianuarie, în sesiune extraordinară, pentru dezbaterea proiectului de buget pe anul viitor.

Sursa: realitatea
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.