FB Promo
Samsung Galaxy S8 va avea un ecran fara margini
Vizite: 2699
13 decembrie 2016
Samsung Galaxy S8 va avea un ecran fara margini
Samsung Galaxy S8 va avea un ecran fara margini
Share |

Următorul vârf de gamă al celor de la Samsung, Galaxy S8, ar putea avea rame mai subțiri și un ecran care acoperă un procent mai mare din partea frontală a dispozitivului. Pentru a realiza acest lucru, compania coreeană ar urma să elimine tradiționalele butoane fizice de sub ecran, anunță News.ro, care citează Bloomberg.

O informați vehiculată de Bloomberg, care are sa sursă anonimă o persoană ce are legătură cu producătorii chinezi de componente, detaliază modul în care Samsung își va construi viitorul flagship.

Galaxy S8 este un dispozitiv important pentru Samsung. Nu doar că vine după eșuatul Note 7, dar va trebui să concureze, atât ca software, cât și ca hardware, și cu noua serie Pixel de telefoane produse de Google. De aceea, nu ar trebui să mire faptul că Samsung este dispusă să facă modificări importante și să crească pasul avansului tehnologic pentru a-și păstra poziția de lider pe piața smartphone-urilor.

Conform celor de la Bloomberg, în cazul lui Galaxy S8 marginile laterale vor fi mult mai înguste, iar ecranul va acoperi mai mult din suprafața telefonului. În proces, vor dispărea butoanele fizice de sub ecran, dar și portul de 3,5 mm.

Ca și în ultimii ani, Galaxy S8 este așteptat să fie prezentat de Samsung la târgul Mobile World Congres care are loc la finele lunii februarie, urmând ca în martie sau cel târziu aprilie să fie deja disponibil pe piață.

Butoanele fizice vor fi înlocuite de unele virtuale, pe ecran, ceea ce înseamnă că Samsung trebuie să redeseneze interfața grafică a telefoanelor sale pentru a face loc acestor noi butoane. Cât despre eliminarea portului audio de 3,5 mm, să spunem doar că era de așteptat după ce Apple a făcut același lucru cu iPhone 7.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.